dom.dk

Privatlivspolitik

Hos dom.dk tager vi beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt.

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver dine personlige oplysninger, når du bruger vores websted.

Hvem er vi (dataansvarlig):

dom.dk ApS
Møllevej 15
4140 Borup
Cvr. 43561502

Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden.

Indsamling af oplysninger

Vi indsamler personlige oplysninger om dig, når du bruger vores websted, f.eks. når du opretter en konto, afgiver en ordre eller abonnerer på vores nyhedsbrev. De typer personlige oplysninger, som vi indsamler, kan omfatte dit navn, din e-mailadresse, din postadresse og dit telefonnummer.

På vores hjemmeside, i nyhedsbreve og på vores sociale medier, kan vi have links til andre virksomheder, apps eller websites, som ikke er vores. Dette politik gælder ikke ift. hvordan disse tredjepart websites behandler dine data. Vi anbefaler derfor, at du læser de persondatapolitikker, som gælder for disse tredjepart websites.

Vi kan også indsamle oplysninger om din enhed og din browsingaktivitet, f.eks. din IP-adresse, browsertype og de sider, du har besøgt på vores websted. Disse oplysninger indsamles automatisk, når du bruger vores websted.

Vi behandler disse statistiske data, og bruger dem i vores analyser til at monitorere brugen af disse og finde tendenser, så vi kan højne kvaliteten af vores services, og til markedsføringsmæssige formål.

Anvendelse af oplysninger

Vi bruger de personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, til at give dig de tjenester, som du anmoder om, f.eks. behandling af din ordre eller udsendelse af vores nyhedsbrev. Vi kan også bruge dine personlige oplysninger til andre formål, f.eks. til at forbedre vores websted, til at tilpasse din browseroplevelse eller til at sende dig reklamemateriale.

Videregivelse af oplysninger

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter med henblik på at behandle din ordre, levere vores tjenester til dig eller til andre formål med dit samtykke. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet til at gøre det i henhold til loven eller som svar på en juridisk anmodning.

Sikkerhed

Vi træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod uautoriseret adgang til eller uautoriseret ændring, videregivelse eller ødelæggelse af data. Disse omfatter interne gennemgange af vores dataindsamling, opbevaring og behandlingspraksis og sikkerhedsforanstaltninger samt fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod uautoriseret adgang til systemer, hvor vi opbevarer personoplysninger.

Opbevaring af data

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at kunne levere vores tjenester til dig og for at overholde vores juridiske forpligtelser.

Værktøjer og tredjeparts websites vi benytter

Vi benytter en række eksterne værktøjer til driften af vores services:

Auth0 (EU)
CookieFirst (EU)
Vercel (US)
Google (Analytics, Tag Manager) (US)
Make.com (EU)
Posthog (EU)
Hetzner (EU)

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på vores websted.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik, bedes du kontakte os.